Beoordeling offertes zwembadbouw

Een professionele analyse van een offerte voorkomt problemen, onnodige kosten en teleurstellingen.

Veel bedrijven schieten nogal te kort in het opstellen van een goede offerte en opdrachtgevers missen meestal de specifieke ervaring om de kwaliteit en relevantie van al het aangebodene te beoordelen. Vaak wordt daarom de zwembadbouwer gekozen op basis van de prijs en het goede gevoel. Niet uit te sluiten valt dan dat er na afloop verschillen zitten tussen het eindresultaat en de verwachtingen van de opdrachtgever. Verhaal halen wordt dan moeilijk als de overeenkomst niet eenduidig is. Niet zelden belanden dan ook opdrachtgever en opdrachtnemer voor de rechter. Dat hopen wij natuurlijk niet voor u, maar in dat geval kan Pool Consult juridische ondersteuning bieden

Een professionele beoordeling van de offerte kan veel ellende voorkomen. Pool Consult heeft een zeer ruime ervaring met calculaties en offertes, Wij weten dan ook precies waar de risico’s zitten. Daarnaast vinden opdrachtgevers het vaak ook lastig om leveranciers aan te spreken op onduidelijkheden in de offerte. Als u daarvoor ons inzet, dan nemen wij dat probleem voor u weg.

Mogelijke controle punten van een offerte:

 1. Volledigheid en eenduidigheid
 2. Kwaliteit producten en materialen
 3. Technische uitvoering
 4. Technische specificaties
 5. Mogelijke opties
 6. Energieverbruik
 7. Gebruikscomfort
 8. Algemene voorwaarden
 9. Betalingsvoorwaarden
 10. Garanties
 11. Planning
 12. Prijsniveau

Voor zover de reputatie  van de zwembadbouwer ons bekend is, zullen wij daarover ook een uitspraak doen. Naar onbekende bedrijven kunnen wij optioneel een onderzoek naar doen.

Vergelijking offertes

Het is gebruikelijk dat een opdrachtgever meer dan één offerte aanvraagt. Met de prijsvergelijking komt men er dan wel uit, maar om te bepalen wie nu inhoudelijk het beste aanbod heeft is een stuk moeilijker. Pool Consult is gepokt en gemazeld in deze wereld en kan voor u de appels met de peren vergelijken, zodat u een gefundeerde beslissing kan nemen.

De kosten

Op basis van het aantal beoordelingspunten, het aantal offertes en de omvang van het project bepalen wij onze kosten, maar meestal worden deze ruimschoots terugverdiend. Vaak kunnen wij ook een overeenkomst aangaan op basis van NO CURE NO PAY. Voorkom problemen en bespaar kosten en tijd. Neem contact met ons. Vrijwel zeker dat dit zal leiden tot de juiste keuze en een betere overeenkomst.

 

Neem contact op >