Energiebesparing voor uw zwembad

Deskundig, Afhankelijk en Objectief

Energiebesparing van uw zwembad brengt u alleen maar voordelen. Een goed zwembad hoeft namelijk niet veel energie te gebruiken. In de praktijk is dit helaas vaak anders. Vooral zwembaden met een ouder ontwerp vreten soms ontzettend veel energie. Een onderdeel van onze zwembad inspectie is het energiebesparingsonderzoek. Hierbij wordt dan ook de terugverdientijd van eventuele aanpassingen berekend. De kosten van een dergelijk onderzoek verdienen zich doorgaans in korte tijd al terug.

Energiebesparing voor uw zwembad is eenvoudig te realiseren

Wilt u weten hoe u de energiebesparing van uw zwembad optimaliseert in de buurt van Den Bosch? Pool Consult, gelegen in gemeente Zaltbommel, beschikt over jarenlange ervaring en adviseert u graag over de verschillende opties. Voor energiebesparing kijken wij naar verschillende aspecten van uw zwembad, namelijk:

  • Alternatieve verwarmingssystemen zoals warmtepompen of zonnecollectoren
  • Ledverlichting
  • Energiezuinige pompen of frequentieregelingen
  • De isolatie van het zwembad
  • Afdekkingssysteem door middel van solarlamellen of thermodekens

Deze aspecten en andere elementen bekijken wij tijdens een consult voor energiebesparing van uw zwembad. Vaak is er nog veel te winnen in het kader van energiebesparing. Dit is waar wij in beeld komen. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u persoonlijk zwembadadvies en realiseren samen met u de gewenste besparing.

Plan nu een consult met ons in

Wilt u energiebesparing van uw zwembad realiseren of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met onze medewerkers uit Aalst, gemeente Zaltbommel. U bereikt ons telefonisch op 0418 677333 en per e-mail naar info@poolconsult.nl. Wij geven u graag meer informatie.