Zwembad inspectie

Deskundig, Afhankelijk en Objectief

De specialisten van Pool Consult uit gemeente Zaltbommel, nabij Den Bosch, voeren een onafhankelijke zwembad inspectie uit zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij zijn een onafhankelijk en objectief adviesbureau en kennen de markt door en door. Wij gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Een zwembad inspectie kan u veel zorgen besparen

Bij de aankoop van een woning kan een zwembad voor nogal wat verrassingen zorgen. Vaak is de makelaar of de bouwkundige onderzoeker niet op de hoogte van alle techniek en eventuele mankementen. De potentiƫle koper laat zich vaak wat gemakkelijk verleiden door al het moois, maar hij heeft echter geen idee van de bediening, het onderhoud en de gebruikskosten van het zwembad. Wij voeren een onafhankelijke keuring uit van uw zwembad. Zo inventariseren wij de exploitatiekosten en eventuele mankementen en de daaraan verbonden reparatiekosten. Bovendien adviseren wij het juiste bedrijf in de regio voor onderhoud en service. Met een zwembad inspectie van ons bedrijf uit gemeente Zaltbommel weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact op voor een zwembad inspectie

Neem gerust telefonisch contact met ons op wanneer u vragen heeft of om een afspraak te maken. Stuur een e-mail naar info@poolconsult.nl of neem telefonisch contact op via 0418 677333. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons team uit Aalst staat voor u klaar.