Pool Consult

Ontwerp

Zwembad, pool house, tuin en terras, buitenverlichting en zwembadinstallatie.

Vind een architect voor uw zwembad

Deskundig, Afhankelijk en Objectief

Een eigen zwembad ontwerp van onze architect uit Aalst, gemeente Zaltbommel, geeft u de mogelijkheid om vooraf de impact van uw nieuwe zwembad op uw buitenbeleving te beoordelen. Wij werken met uiterst creatieve designers en architecten die fantastische eigentijdse zwembadontwerpen maken. Ook creëren ze ontwerpen voor een pool house, tuin of terras. U bent bij ons altijd verzekerd van een persoonlijk ontwerp van uw zwembad dat de architect maakt op basis van uw wensen en eisen.

Pool Consult, dé architect voor uw eigen zwembad ontwerp uit regio Zaltbommel

Uniek is onze integrale aanpak waardoor de verschillende aspecten perfect op elkaar én op de omgeving aansluiten. Wij zorgen voor een ontwerp dat binnen uw budget past en geheel naar uw persoonlijke wensen wordt gerealiseerd. Soms volstaat een schetsontwerp en soms is een 3D animatie aan te bevelen. Zodra het ontwerp zijn definitieve vorm heeft, worden de plannen verder uitgewerkt. Dit doen wij zo nodig met:

Wij adviseren u daarbij natuurlijk over de verschillende technieken en geven een indicatie van de bouwkosten van het zwembad.

Voorbeeld zwembadontwerp

Neem contact op voor een persoonlijk zwembad ontwerp

Het vinden van een deskundige architect voor uw zwembad was nog nooit zo eenvoudig! Wij regelen uw zwembadplannen van A tot Z. Heeft u vragen of wilt u een consult met ons inplannen? U bereikt ons op 0418 677333 of door het sturen van een e-mail naar info@poolconsult.nl. Onze gespecialiseerde medewerkers in regio Zaltbommel, vlak bij Den Bosch, geven u graag persoonlijk advies!