Over Pool Consult

Na 45 jaar ervaring in de bouw- en installatiebranche, waarvan de laatste 20 jaar als ondernemer gespecialiseerd in het bouwen van zwembaden, pool houses, sauna’s en whirlpools, heeft Peter Oldhoff in 2014 Pool Consult opgericht. Pool Consult is een objectief en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van zwembaden en de directe omgeving daarvan, zoals een whirlpool, sauna, tuin, terras en pool house. Met de breedte van het dienstenpakket op dit specifieke terrein is Pool Consult volstrekt uniek in Nederland.

Waarom Pool Consult?

Een zwembadbouwer heeft eigen toeleveranciers, dealerschappen en werkmethodes, waardoor deze niet het volledige programma kan aanbieden. De zorg van zwembadbouwers omvat ook primair hun eigen werkgebied. Een goede afstemming op andere partijen schiet er dan vaak bij in. Tot slot keuren zij bij oplevering hun eigen werk. Pool Consult is daarentegen objectief en onafhankelijk. Wij kennen de markt in de totale breedte en adviseren alleen producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast vinden wij dat het er allemaal goed uit moet zien en bewaken we de synergie van het geheel.

Wie zijn wij

Pool Consult is een bundeling van de volgende freelance specialisten die kwaliteiten bezitten op dit specifieke terrein. Door een goede afstemming en samenwerking vormen zij samen een uniek team, dat u als geen ander van dienst kan zijn:

Onze deskundigen

Peter Oldhoff

Ing. H.P. Oldhoff

Peter

Zwembadtechniek en directie

drs. A. Lueb-Praasterink

drs. A. Lueb-Praasterink

Anne-Carin

Architectuur en landschapsdesign

Robert de Vries

Ing. R. de Vries

Robert

Civiele techniek

Elaine Oldhoff

mr. M.E. Oldhoff

Elaine

Juridische zaken

Neem contact op >