Betrouwbaar zwembadavies

Deskundig, Afhankelijk en Objectief

Heeft u een ondeugdelijk zwembad of bent u van plan een woning te kopen met daarbij een bestaand zwembad en heeft u zwembadadvies nodig? Ga dan voor een betrouwbare zwembad inspectie van Pool Consult dat ligt in gemeente Zaltbommel. Wij voeren een onafhankelijke keuring uit en geven u een indicatie van de onderhouds-, gebruiks- en eventuele reparatiekosten. Met een advies van uw zwembadspecialist uit Zaltbommel staat u nooit voor onaangename verrassingen en geniet u optimaal van uw zwembad. Ook bespaart u dankzij onze dienstverlening onnodige kosten, zorgen en ergernis.

Uw zwembadspecialist staat voor u klaar met deskundig zwembadadvies

Voor het realiseren van uw droomontwerp, staan onze betrouwbare adviseurs uit Aalst, vlak bij Den Bosch, voor u klaar. Wij werken met uiterst creatieve ontwerpers en een zwembadspecialist die u een persoonlijk zwembadadvies geven op basis van uw wensen en eisen. Van ontwerp tot efficiënte maatregelen voor energiebesparing: wij weten er alles van! Onze zwembadspecialist bespreekt samen met u uw wensen en geeft op basis daarvan een persoonlijk zwembadadvies. Zo krijgt u zeker het zwembad van uw dromen!

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u verzekerd zijn van deskundig én onafhankelijk zwembadadvies? Neemt u dan contact op met Pool Consult. U kunt ons telefonisch bereiken via 0418 677333, per e-mail via info@poolconsult.nl of via het contactformulier.

Neem contact op >